reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 01 Mayys 2013, 10:38 1214 Görüntüleme

İlk Gezici Go Turnuvası Selçuk ta Rekor Kırdı

reklam
reklam

Selçuk Go Oyuncuları ve İzmir Go Oyuncuları Derneği (Goİzm) işbirliğiyle, Selçuk Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 1.Selçuk Go Turnuvası bir GençBank Projesi olarak hayata geçti.

Selçuk Go Oyuncuları ve İzmir Go Oyuncuları Derneği (Goİzm) işbirliğiyle, Selçuk Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 1. Selçuk Go Turnuvası bir GençBank Projesi olarak hayata geçti.

İzmir Go Oyuncuları Derneği'nin farklı mekanlarda go oyununun tanıtımını sağlamak için GezGo felsefesi ile düzenlediği turnuva, oldukça eğlenceli geçti. Selçuk 9 x 9 Go Turnuvası 42 kişinin katılımıyla, en geniş katılımla gerçekleşen 9 x 9 Go Tunuvası rekoruna da imza atmış oldu.

9 x 9 tahtada, 3 ayrı kategoride, 7 ayrı turdan oluşan turnuvanın her turu, Dünya'nın yedi harikasının isimlerini aldı. 3 ayrı kategoride yarışan 42 kişi arasından Athena (Zeka Tanrıçası) Kategorisinde birinci olan Berkan Bilen, Ares (Savaş Tanrısı) Kategorisinde birinci olan Hakan İşyapan ile Dionysos ( Şarap Tanrısı) Kategorisinde birinci olan ve yarışmaya Selçuk'tan katılan Buse Urut'a ödülleri verildi.

Ödül töreni sonrasında tüm oyuncular Şirince'de güzel vakit geçirdiler ve organizasyona destek olan Selçuk Belediyesi, Goizm Derneği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı'na teşekkürlerini sundular.

Bu haber 1214 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım