reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 28 Nisan 2013, 22:08 968 Görüntüleme

GÖNÜL ELÇİLERİ KORUYUCU AİLE TOPLANTISI SELÇUKTA YAPILDI

reklam
reklam

İZMİRDE BAŞLAYAN << GÖNÜL ELÇİLERİ KORUYUCU AİLE>> TOPLANTISININ İKİNCİSİ VALİ KIRAÇIN EŞİ BERRİN KIRAÇIN KATILIMIYLA SELÇUKTA YAPILDI

         Ülke çapında Başbakan Emine Erdoğan’ın öncülük ettiği, sosyal işler ve Aile bakanlığınca yürütülen “ GÖNÜL ELÇİLERİ KORUYUCU AİLE” toplantısının İzmir’deki ikincisi Selçuk İlçesinde yapıldı. Toplantıya İzmir Valisi Cahit KIRAY ın eşi Berrin Kıraç Başkanlık etti.. Aile ve sosyal işler İl müdürü Zafer Yıldırım, Şube müdürü vekili Hasan Özdemir, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Eşi Havva Boyacı katıldılar. Koruyucu aile olmak isteyen ve ilgi duyan kişiler de katıldılar.

          İl Müdürü Zafer Yıldırım “ Başbakanımızın değerli eşi Emine hanımın ve sosyal işler ve Aile bakanımızın ülkemiz çapında başlattığı  “GÖNÜL ELÇİLERİ KORUYUCU AİLE “ toplantısının ilimizdeki ikincisi yine Sayın Valimizin eşi Berrin Kıraç hanımın öncülüğünde başlatıldı.  Şevkle devam ediyor. Bu gün burada biza yardımlarını ilgilerini esirgemeyen Kaymakam Ayhan Boyacı ve eşi Havva Boyacıya siz katılımcılara teşekkür ediyorum. Ülkemizde aile bütünlüğü dağılmış 6 gurup aile var. Bu tür ailelerde en çok zararı çocuklar görüyor. Büyükler bir şekilde derdini anlatıyor ama çocuklar anlatamıyor. Hele tamamen korumasız kalan çocuklarımız daha kötü durumdalar. İşte bu nedenle devletimiz bu konuda büyük çalışmalar başlattı. Biz bu çocuklarımıza devletimiz milletimiz adına içtenlikle ve özveri ile sahip çıkıyoruz. Ülkemizde koruyucu aile sayısı her gün artıyor. Çocuk bakım evleri artıyor.  Çocuk bakım evlerindeki çocuklarımızın her hizmeti dört dörtlük ama koruyucu aile lerdeki sevgiye muhtaçlar. Bu nedenle koruyucu ailelere daha çok ihtiyacımız var. Ailelerden destek bekliyoruz “dedi. Vali Kıracın eşi Berrin KIRAÇ ise”  Selçuk’ta bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Koruyucu ailelerin anne babalığı çok anlamlı ve değerlidir.  Sizlerle yaptığınız güzellikleri ve eksikleri burada tartışacağız. Güzele doğruya daha çabuk gideceğiz.  İlimizde bu konuda ilginin büyük olması çok mutluluk verici bir olay “ dedi.

         Selçuk İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacıda, Bu kadar güzel ve anlamlı bir görevi ifa etmekten,  katkı yapmaktan ilçe kaymakamı ve bir anne baba olarak çok mutluyuz. Selçuk’ta bu konuda büyük başarılar koşacağımız inancıyla saygılar sunuyorum “ dedi.

Daha sonra bu konu ile ilgili tartışmalar, anlatımlar yapıldı.         


DHA VEYTSELE ROL SELÇUK

Bu haber 968 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım