reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 22 Nisan 2013, 10:25 1187 Görüntüleme

AQUA FANTASY SEZONA TAMGAZ HAZIRLANIYOR

reklam
reklam

AQUA FANTASY OTEL 2013 TURIZM SEZONUNDA ZIRVEYE ÇIKMAK IÇIN VAR GUCU ILE YENILIKLER YAPIYOR.

         Selçuk Pamucaktaki beş yıldızlı 3600 yataklı Agua Fantasy otel ve su parkı 2013 yılı turizm sezonunda müşteri memnuniyeti ve kalite artırımı için, var gücü ile yeniliklere imza atıyor.  Bu konuda konuşan Otel genel Müdürü Haluk alay “ 2013 yılı turizm sezonunda Yoğun Alman turist bekliyoruz. Otelimizin açıldığı günden beri de devamlı takıp ettiğimiz anketler yaptığımız müşteri memnuniyeti anketlerinde turistler bizim mutfağımızı ne denli beğenseler de kendi ülkelerindeki yemeklerini de arar oldular. Bu da bize aşçılarımızı Alman yemeklerine göre de eğitmemiz fikrini çağrıştırdı.  Öncelikle otelimizin tüm odalarında muazzam değişiklikler yaptık. Daha sonrada dünyanın ünlü otellerinde gemilerinde aşçılık yapmış Avusturyalı olan ama Almanya’da yaşayan Alo ıs INWINKL ustayı bulduk getirdik. Otelimizin aşçılarına Alman Mutfağı konusunda ve diğer ülkelerin mutfağı konusunda 10 gün kurs açtık.

ÜNLÜ AŞCI BİZİM AŞCILARIMIZA *Günlük mutfak iş akışının analizi  * HACCP TEHLİKE ANALİZİ VE KRİTİK KONTROL NOKTALARI,*AÇIKI BÜFE VE MENÜ PLANLAMASI ANALİZİ,*AÇIK BÜFE VE ALAKARTA RESTORAN İÇİN YEMEK TAVSİYELERİ VE BUNLARIN GÜNLÜK HAZIRLANMASI, AÇIK BÜFE YAPISI VE DEKARASYONU KONULARINDA EĞİTİM VERDİ. “ DİYOR.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK ÖZEL

 

Bu haber 1187 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım