reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 19 Nisan 2013, 20:35 1036 Görüntüleme

Türk ve Kosovalı Dağcılar Egemenlik Yürüyüşünde Buluşacak

reklam
reklam

Selçuk Prizren dostluk faaliyeti kapsamında gerçekleşecek Karadağ Zirvesine Egemenlik Yürüyüşü için Keçi Kalesi - Garnizonlar - Karadağ zirve rotası kullanılacak.

21 Nisan 2013 Pazar günü “Selçuk – Prizren dostluk faaliyeti” kapsamında gerçekleştirecek “Karadağ zirvesine egemenlik yürüyüşü” için Keçi Kalesi - Garnizonlar - Karadağ zirve rotası kullanılacak. Karadağ (Gallesion - Alaman Dağı) Selçuk ilçesinin en yüksek noktası olmanın yanı sıra bölgeye hâkim konumu sayesinde sunduğu manzara ile dağcılara ilçeyi ve çevresini zirveden görme olanağı da sağlayacak. Türk ve Kosovalı dağcıları bir araya getirecek yürüyüş ücretsiz olarak gerçekleşecek. Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Özgür Akdoğan’ın rehberliğinde gerçekleşecek yürüyüşe Kosova’nın Prizren ilinde faaliyet gösteren Shoqata Bjeshketare Haxhi Bedridin Isaja Dağcılık Kulübünün Başkanı Salim Xhejlani ve diğer yöneticileri katılacak.
 DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1036 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım