reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 16 Nisan 2013, 12:34 995 Görüntüleme

KÖY ENSTİTÜLERİ SELÇUK TA ANILIYOR

reklam
reklam

Köy Enstitüleri, kuruluşunun 73.yıl dönümünde Selçuk ta anılıyor.

              1940 yılında kurulan, 1954 yılında kapatılan ve faaliyet gösterdiği 14 yıl boyunca topluma hala efsane gibi anılan çok değerli hizmetler veren Köy Enstitüleri, kuruluşunun 73.yıl dönümünde Selçuk’ta anılıyor.

              Eğitim-Sen Selçuk Şubesi ve Selçuk Belediyesi işbirliği ile yapılan anma programı kapsamında Köy Enstitülerinin öyküsünü anlatan “Toprağın Çocukları” filminin gösterimi yapılacak.

             15 – 16 – 17 Nisan 2013 tarihlerinde saat 20.30’da Selçuk Belediye Tiyatro salonunda ücretsiz olarak Selçuk halkının beğenisine sunulacak “Toprağın Sesi” filmi 2012’de vizyona girdi. 


             Bir dönemin tarihi portresini sinemaya taşıyan filmin yapımcılığını filmde Kemal Öğretmen olarak yer alan Erkan Can yönetmenliğini ise Ali Adnan Özgür üstleniyor.
Filmde, Ufuk Bayraktar, Şebnem Sönmez, Bahtiyar Engin, Suzan Kardeş, Müge Boz, Türkü Turan, Banu Başeren, Serdal Genç ve Ezel Akay gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor.

Bu haber 995 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım