reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 06 Nisan 2013, 11:07 2850 Görüntüleme

Zuhal Fitness Jimnastik Gençlik Klubü Ödüle Doymuyor

reklam
reklam

Antalyadaki yarışmaya 9 sporcu ile gitti, 8 ödül aldı.Yedi katagoride 5 birincilik, 2 ikincilik, 1 dördüncülük aldılar.

Selçuk’ta faaliyet gösteren, Zuhal Fitnes Jimnastik Kulübü, Bu yıl Antalya Kemerde yapılan Vücut geliştirme şampiyonası ve milli takım seçme çalışmalarına 9 sporcu ile katıldı. 7 Kategoriden, altı kategoride yarıştılar. 5 birincilik, iki ikincilik ve bir dördüncülük aldılar.

12 yaş gurubunda kızlarda, Derin Uygur ile, 13 yaş gurubunda erkeklerde Haktan Nercan ile,8-9 yaş gurubunda Nur Nehir Erdoğan ile, 10-11 yaş gurubunda Minel Öztürk ile,  15-17 yaş gurubunda yaren gül diken ile beş birincilik aldılar.

7 yaş gurubunda Pakize SU Kavuk, 15–17 yaş gurubunda Yaren Gül diken ile iki ikincilik aldılar. Bu başarıların ardından dört sporcusu da Milli Takım aday kadrosuna çağrıldılar.

Öte yandan Selçuk Gazi Mustafa Kemal okulunda okuyan, Antalyada 10–11 yaş gurubunda birinci olan Minel Öztürk okulunda coşku ile gibi karşılandı. Okul müdürü İlyas Kır oğlu, müdür yardımcısı Sabri SURUCU mineyi hediyelere boğdular.

DHA VEYSEL EROL ÖZEL

Bu haber 2850 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım