reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 06 Nisan 2013, 10:58 977 Görüntüleme

Selçuk Ziraat Odası CHP yi Ziyaret Etti

reklam
reklam

Ziraat odası başkanı İbrahim Erdallı ve yönetim kurulu üyeleri daha önce kendilerini ziyarete gelen CHP İlçe Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundular.

CHP İlçe Başkanı İbrahim ADIGÜZEL ziyaretlerinden ötürü oda başkanı ve yöticilerine teşekkürlerini sunarak Tarımda kendi kendimize yetebilen birkaç ülkeden biriyken şu anda saman ithal eder hale geldik. Çiftçimizin ürünü maliyetinin altında kalırken, tezgahta ithal tarım ürünlerinin yüksek fiyat derdi de tüketiciye kalıyor. Ayrıca çiftçilerimizin, üretimde kullandığı tohum, ilaç, mazot, gübre ve elektrik gibi girdi fiyatlarının yüksek olması üreticinin belini bükmekte, üretim yapamaz durma getirmektir diyerek iktidarın yanlış politikalar ürettiğini ve  çiftçiyi zor durumda bıraktığını söyledi.
Haber:Uğur Gülbay

Bu haber 977 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım