reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 27 Mart 2013, 10:15 1042 Görüntüleme

UYUŞTURUCU MADDE KULLANANLARA YÖNELİK OPERASYON

reklam
reklam

SELÇUK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NÜN UYUŞTURUCU MADDE KULLANANLARA YÖNELİK OPERASYONU

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğünün  23.03.2013 tarihinde  yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde; Aydın ili Germencik İlçesinden 35 L…. Plakalı araç ile esrar maddesi getirileceği bilgisi alınması üzerine; İlçe girişlerinde gerekli emniyet tertibatı alarak şüpheli araç üzerinde yapılan kontrollerde 24.03.2013 günü saat:01.00 sıralarında şüpheli aracın Meryemana kavşak girişinde durdurulması üzerine ekiplerin yaptığı inceleme sonucunda, M.Y(33), F.T(20), H.A(25), E.G(25) U.A(25) isimli şahısların araç içerisinde oldukları tespit edilerek, kaçakçılık ve Asayiş Büro Ekiplerince yapılan üst aramalarında F.T(20) isimli şahsın üzerinden bir miktar esrar maddesi ele geçirilmiştir.

 

Aracın geliş istikametine doğru yapılan araştırmalarda yol üzerine atılmış vaziyette 3 poşet ve 1 LM sigara paketi içerisinde esrar maddesi bulunmuş. Alınan arama kararına istinaden araç içerisinde yapılan arama neticesinde ise 1 içimlik esrar maddesi ele geçirilerek, olayla ilgili yakalanan E.G(25), F.T(20) ve H.A(25) isimli şahıslar toplamda 104gr esrar maddesinin kendilerine ait olduğunu kabul etmişlerdir.

 

Yapılan operasyon neticesinde yakalanan şahıslar hakkında Kullanmak İçin uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçu ile ilgili adli işlem yapılmıştır.

 

 Verilen bilgiler doğrultusunda İlçe genelinde uyuşturucuya yönelik operasyonlar devam etmektedir.

Bu haber 1042 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım