reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 07 Mart 2013, 12:27 1608 Görüntüleme

SEMA YEŞİLÇİMEN BELEDİYE BAŞKANI BU KADAR HIRÇIN OLMAZ

reklam
reklam

SELÇUKTA SOGUK HAVA DEPOSU TARTISMALARI DEVAM EDİYOR. AKP İLÇE BAŞKANI SEMA YEŞİLÇİMEN BELEDİYE BAŞKANI BU KADAR HIRÇIN OLMAZ DEDİ.

AKP Selçuk İlçe başkanı Sema Yeşil çimen, Belediyeden soğuk hava depoları konusu ile ilgili durmadan haberler yapılmasının ardından bir basın toplantısı düzenleyerek şunları söyledi.

 ilçe gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yapılan son Belediye Meclisi toplantısın ardından basın açıklaması yapan Yeşil çimen,“ ilçeyi gerdirmemek adına bu güne kadar bir şeyler söylemiyorsak korktuğumuzdan falan değil, burada önemli olan insanları kutuplaştırarak germek ne belediye başkanının ne de benim görevim olamaz dedi.

Perşembe günü İlçemizin belediyesine ait olan soğuk hava deposunda çalışanları ile vergi dairesi vergi denetim elemanları arasında Selçuk Belediye Başkanı Sayın Vefa Ülgür ile sıkıntılı süreç yaşanmış, bir darp olayı olmuş. Sonuçta olayın yaşandığı gün , Yeşilyurt devlet hastanesinde bir yakınımın tedavisiyle ilgili ilçe dışında bulunduğumdan dolayı konuya müdahil olamadım.

 Yeşil çimen, Sayın başkanın bu kadar hırçın olmasına hiç gerek yok diyerek, bundan sonra yapılacak meclis toplantılarında başkan siyasi şov yapamayacak, AKP meclis gurubu buna müsaade etmeyecektir dedi.

Konu hakkında düşüncelerini söyleyen Yeşilçimen, yaşananlar Sayın Ülgür’ü yormuş, dolayısıyla kendisini doğru düşüncelere sevk etmiyor. Olayların başladığı günden bu yana hiç kimseyle görüşmem olmamıştır diyen Yeşil çimen, Son yapılan belediye meclis gurubu toplantısında toplantı saati gelmesine rağmen, AKP meclis üyeleri bekletilmiştir, orası siyasi arenaya çevrilecek yer değildir. Görevi gereği yasalar çerçevesinde oturumu zamanında açmak durumundadır. Bu yüzden gecikmeli olarak yapılan meclis toplantısını seçilmiş üyelere saygısızlık olarak addediyorum dedi.

Yaşananlarla ilgili olarak ise yargı yoluna gidilmiş ve hesaplaşma orada olacaktır dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1608 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım