reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 01 Mart 2013, 23:07 2009 Görüntüleme

Vergi Memurlarına Başkandan Darp İddiası

reklam
reklam

Selçuk Belediyesine ait soğuk hava deposunda tıra meyve yükleme sırasında denetlemeye gelen vergi memurları ile belediye başkanı Vefa ÜLGÜR ün kavga ettiği başkan ve adamlarının memurlardan birisini darp ettiği iddiası Selçukta ortamı iyice gerdi.

Bu konuda konuşan belediye başkanı Vefa ÜLGÜR “ Memurlar AKP nin bizzat AKP belediye meclis üyesi Ertan SERBEST tarafından soğuk hava depolarına getirilmişlerdir. Ben depoya girerken o çıkıyordu. Kendisi belediye meclis üyesi denetleme yetkisine sahiptir. Niye kendisi denetleme yapmıyorda, devletin memurunu oyunlarına alet ediyor. Vergi memuru, görevi alanında her evrağa bakabilir. Denetleyebilir. Ama  oradaki çalışanların, belediye persoleninin kimliklerini alamaz.hepsi seçim yaklaşırken bir komplodur. Beni yıpratmaktır amaçları. Ben kimseyi darp etmedim. Suçlamaları asla kabul etmiyorum  derken.

İzmir Vergi dairesi Müdürü vekili  Ali İhsan Örücüde yaptıgı açıklama ile, “  olay doğrudur. Belediye başkanı görev yapan arkadaşlarımız müdahale etmiştir. Arkadaşlarımız soğuk hava depolarını kardeşlerine ve yandaşlarına  tahsis edildiği  depolara giriş çıkışların irsaliyesinin  olmadığı şikayeti üzerine  resmi görevle gitmişlerdir. Belediye başkanıda görev başındaki arkadaşlarımız müdahil olmuştur. Kavga büyüyüp arbede ve darp olunca Memurlarımız polise şikayetçi olmuşlardır.” Derken

 Belediye başkanı Vefa Ülgürün suçladığı Meclis üyesi Ertan SERBEST ise “ 2009 yılı seçimlerinden beri AKP belediye meclis üyesiyim. Meclisin takdiri ile denetim komisyonu üyesiyim. Selçuk belediyesi tanzim satış müdürlüğü yıllardır zara etmektedir. Soğuk hava deposuda bu müdürlüğe bağlı olarak çalışmaktadır. Yıllardır. Her denetim  komisyonu sonrasında  mecliste  herkesi uyardım. Halka açık toplantılarda belediye başkanı ve  CHP gurubunu defalarca uyardım. Soğuk hava deposu yönetmeliği çıkarılması için önerilerde bulundum. Bırakın karı soğuk hava deposu 2009 yılından bu yana elektrik parasını bile çıkarmıyor. Bunları hiçbir zaman dikkate almadılar.

Sayın başkana soruyorum. Yıllardır. Yıllardır soğuk hava deposu  hiç elektrik faturalarına baktınız mı ama evinizde olsa bakardınız. Defalarca mecliste dile getirmedim mi. Bunu selçukta sağır sultan bile duyuyor. Sonunda seni ben değil birileri şikayet etti. Hatalarını başkalarına karalama yaparak telafi etmeye ugraşma. Her gün batıyorsun. olayı saptırarak yanlış hedef gösterme. Vergi dairesine gitmedim aslada küçük hareket ederek şikâyette bulunmadım. Hem denetlenmeyeceksin hemde kahraman olacaksın yok öyle yağma. SOĞUK HAVA hizmetlerinden büyük oranda şahsınız, yakınlarınız partilileriniz,  ve yakın arkadaşlarınız yaralanmaktadırlar.BUNLARI MECLİSTE DİLE GETİRDİM. NE ZAMAN ÖNEMSEDİNİZ DE ŞİMDİ DENETLEMEYİ KENDİSİ YAPSIN DİYEBİLİYORSUN.

Seçimde en büyük slogonun neydi. “ KENDİSİ İLE BARIŞIK HALKI İLE BARIŞIK  BAŞKAN” maşallah kavgadan başka bir şey bilmiyorsun . sağlıklı günler diliyorum. Dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK                        

Bu haber 2009 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım