reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 01 Mart 2013, 22:59 1015 Görüntüleme

Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları Erken Başladı

reklam
reklam

SELÇUK BELEDİYESİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMALARINA ERKEN BAŞLADI.
KADINLAR GÜNÜ NEDENİ İLE BİR İLKE İMZA ATARAK SÜPRİZ YAPTI.

Selçuk belediyesi 8 Mart dünya kadınlar günü etkinliklerine erken başladı. On gün önceden, ilçe merkezindeki en yoğun üç caddeye Cumhuriyet döneminde görev alan 30 kadına ait resimleri astı. Cengiz Topel caddesindeki ilk resim, Atatürkün kadınlarla olan bir toplu resmini astı. Son resim olarakta ilk kadın pilot ile Atatürkün resmi asıldı.

Başkan Vefa ülgür.” Kadınlarımız bizim her şeyimiz, anamız, bacımız, evladımız, Atatürk Cumhuriyeti kurar kurmaz kadınlarımıza haklarını veren tek lider olmuştur. En güzel şeyi yapmıştır. Bir toplum kadınları İle ayakta durabilir. Biz de bu kadınlar günün de  bir ilke imza atalım dedik. Cumhuriyet döneminde ilk kadın muhtarımızdan başlayarak resmini bulabildiğimiz 30 görev yapmış kadınlarımızın resmini caddelerimize astık.” dedi.

AKP ilçe başkanı Sema YEŞİLÇİMEN ise, bu kadar masraf edilerek bu yapılmış ama nedense ilk kadın başbakan resmi asılmamış. Unutuldu mu, kasıtlımı asılmadı diye soruyor.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1015 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım