reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 01 Mart 2013, 22:49 1017 Görüntüleme

Kablo Hırsızlığı

reklam
reklam

SELÇUK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

         Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanı olan, Kuşadası yolu Dr.  Sabri YAYLA bulvarı kenarında, yeraltında döşeli olarak bulunan Türk Telekom A.Ş ye ait 120 metre uzunluğundaki 300X05 KPDFAP yeraltı kablosunun, meçhul şahıslarca 27.02.2013 günü saat:08.00 sıralarında çalındığının bildirilmesi üzerine, ekiplerin  yaptığı çalışmalar neticesinde, saat:08.45 sıralarında Selçuk sanayisinde, üzerleri çamurlu 1981 doğumlu M.E ve 1986 doğumlu H.Ö isimli şahısların  görülerek şüphelenilmesi üzerine, Asayiş Büro Amirliğinde alınan ifadelerinde, meydana gelen kablo hırsızlığı olayına karıştıklarını beyan ettiklerinden, Selçuk Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilerek çıkartıldıkları Selçuk Sulh Ceza Mahkemesince her iki şüpheli tutuklanmış, ilçemiz cezaevine teslim edilmişlerdir.

          İlçemizde meydana gelen, faili meçhul kablo hırsızlığı  olayı, ekiplerimizin dikkatli çalışması sayesinde, 45 dakika gibi kısa bir sürede aydınlatılarak  olayın failleri yakalanmıştır.

          İlçe halkımızın huzur ve güvenini sağlamak amacı ile  tüm ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmakta olup, suç ve suçlulara karşı çalışmalarımız devam etmektedir.

Bu haber 1017 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım