reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 19 ?ubat 2013, 22:39 1132 Görüntüleme

SELENDERden Selçuk Belediyesine Teşekkür

reklam
reklam

Belediyemizin yaşlılar ve engelliler için başlattığı randevu sistemiyle kişinin adresinde yapılacak tahsilât konusunda gerçekleşmeye başlayan bu hizmet için belediyemize çok teşekkür ediyoruz.

     Konu hakkında yazılı açıklama yapan, kısa adı SELENDER olan Selçuk Engellilerini Destekleme Dernek Başkanı Mehmet Durmuş,”yalnızca ülkemiz için değil, dünya için stratejik öneme sahip ilçemize yakışan çalışmaları görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Engelli ailelerin “tahsilât” konusunda belediyemize gitmeden gelir servisinden bu hizmeti alması sevindirici bir durum. Selçuk Kentsel Otomasyon Sistemiyle bütünleşmesini sağlamak, bu hususun düşünülmesi ve hayata geçirmesini çok önemsiyoruz.  Belediye başkanımıza ve yetkililere bu hususta teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yaklaşımımızı da haber daha basına yansımadan bir dilekçeye ilgili birime (14.02.2013/1176) iletmiştik” dedi.

     Durmuş, İlçemiz bunun gibi çok daha önemli gelişmeleri yaşayacağını düşünüyorum. Engellilerin geçiş güzergâhlarının önündeki kısıtlamaların kalkması başta olmak üzere birçok konuda belediyemiz öncülük edecektir. Derneğimizin faaliyet alanı genişledikçe bizlerde bu ve benzeri hakların kazanılmasında gerek yetkililerden gerekse ilçe halkından duyarlılık talep edeceğiz. Örneğin İlçemizde neden bir ENGELSİZ KAFE olmasın? İçerisinde ailelerin sohbet edebileceği, üniversite öğrencileri başta olmak üzere burada gönüllü faaliyetlerde bulunmasını sağlamak hayal değil. Bilgisayar ve emek atölyelerinin barındırıldığı bu ortamı ilçemize gelen turistlerin sadece beğenisi için değil, ilçe insanımızın bunu hak ettiği için gerçekleştirmeliyiz. Bir ilçenin çağdaşlık düzeyine erişmesi, o ilçede bulunan engellilerin sosyal yaşamda var olmasıyla ölçülür. Bu ve benzeri düşüncelerimizi başkanımızla paylaşacağız, diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber 1132 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım