reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 12 ?ubat 2013, 00:26 902 Görüntüleme

Kazanan futbol oldu

reklam
reklam

Selçuk Gençlikspor ile Kiraz 1 Eylülspor arasında Pazar günü oynanan maçta gülen taraf 0-5 lik sonuçla misafir takım oldu.

Selçuk Gazi Mustafa Kemal stadında ağır zeminde oynanan maçta, ilk yarıyı Kiraz 1 Eylülspor 20.dakikada attığı tek golle önde bitirdi. İkinci yarıya  da dengeli oyunlarıyla başlayan iki taraf yoğun yağmur altında kıyasıya mücadele etti. Ev sahibi takım eline geçen pozisyonları gole çeviremeyince atamayana atarlar kuralı devreye girdi. Kiraz 1 Eylülspor 50, 73(Penaltı),  85 ve  88. dakikalarda attığı gollerle karşılaşmayı 0- 5 galip tamamladı.

 

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Selçuk Gençlik Spor teknik direktörü Sönmez Akbaş, son derece centilmen bir maç olduğunu söyleyerek, “Sporun doğasına uygun olarak  her iki takım oyuncuları da maç sonucu birbirlerine sarılarak tebrik etti. Zaten istediğimiz gençlerin spor yapması sporun ruhuna uygun hareket etmesidir. Ayrıca Selçuk’ta yeterli desteği göremiyoruz. Antrenman sahamız yok. Her türlü eksiğe rağmen yılmıyoruz” dedi.

HABER: Mehmet Uyaroğlu

 

Bu haber 902 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım