reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 05 ?ubat 2013, 12:25 1283 Görüntüleme

Öğrenci Gözünden Türkiye

reklam
reklam

Öğrenci Gözü ile Türkiye sloganıyla yola çıktılar…. Meslektaşları karne tatili yaparken, öğretmen baba ve öğrenci oğlu 620 km`yi bisikletle gidecekler. Balıkesirli olan baba- oğul 13 gün pedal basacaklar.

Okullar karne tatiline girdi. Öğretmen ve öğrenciler dinleniyorlar. Ama herkes öyle değil. Balıkesirli Matematik öğretmeni, Ercüment PİŞER ile,  öğrenci oğlu, Onur alp PİŞER, 26.12.2013 Cumartesi günü bisikletlerine binip Balıkesir’den Antalya’ya gitmek için yola çıktılar.  4.cü günü Selçuk’a geldiler.  Selçuk’taki Zirve Bisiklet takımı sorumlusu Adnan BARIMDA konuk oldular. Selçuğa gelene dek te, Balıkesir’den sonra Akhisar, Manisa’dan sonra İzmir’e, oradan da sel çuka geldiler. 4 günü tamamlayan baba oğul, 13 günlük yola devam ettiler. 7 Mayısta Antalya’ya ulaştıklarında hava sıfırın altında soğuk bile olsa Antalya’da denize gireceklerini söylüyorlar.

Baba oğlun hikâyesini birde baba Ercüment PİŞERDEN dinleyelim. “”ÖĞRENCİ GÖZÜYLE TÜRKİYE SLOGANI “ bisikletlerimizle Türkiye turu için, yola çıktık. Amaçlarımızdan biriside “ EĞİTİM İÇİN, SAĞLIK İÇİN HER NYAŞTA SPOR “ dikkat çekmektir. Ayrıca Balıkesir’in tanıtımına da katkı sağlamaktır.  Mümkün olursa bun dan böyle  “bisikletle okula” kampanyasını  tüm ülke çapında başlatmaktır.bu kampanya tutarsa tüm yerleşim birimlerinde bisiklet yolları yapılmasını sağlamaktır. Biz baba oğul ferdi yüzme ve bisiklet lisansına sahibiz. bu yılki turumuzun 620 kilometresini Balıkesir’den başlattık. Antalya’da sonlandıracağız. İkinci bölümünü de okullar yaz tatiline girdiğinde katılımcı sayısını arttırarak yapacağız.

Ben ve oğlumun bisiklet dışında İstanbul Boğazını (6500 metre) Çanakkale boğazını(6500 metre), Yunanistan’ın Meis adasından Kaşa Türkiye’ye /7100 metre)  yüzerek geçtik.”dedi.

DHA VEYSEL EROL ÖZEL HABER-SELÇUK

Bu haber 1283 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım