reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 05 ?ubat 2013, 12:10 1268 Görüntüleme

ESKİŞEHİRE DESTEK ZİYARETİ

reklam
reklam

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür CHPli ilçe ve belde belediye başkanlarından oluşan 30 kişilik heyet ile düzenlenen operasyon nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşene destek vermek için Eskişehire gitti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu öncülüğünde bir araya gelen İzmir kafilesinde Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün yanı sıra Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Çiğli Belediye Başkanı Belediye Metin Solak, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk, Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, Karaburun Belediye Başkanı Serdar Yasa, Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Zeytinova Belediye Başkanı Ali Doğu, Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Mordoğan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Birgi Belediye Başkanı Muhittin Cumhur Şener, Bozdağ Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Konaklı Belediye Başkanı Mustafa Kantar ve Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel yer aldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen tarafından Kent Park’ta karşılanana heyete destek için Eskişehir’e gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Mustafa Akaydın ile Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği üyesi belediye başkanları da katıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne geçen başkanlar, burada ortak bir basın açıklaması yaptı. Kendilerine destek için Eskişehir’e gelen belediye başkanlarına şükran duyduklarını söyleyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen sözlerini “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için” cümlesiyle tamamladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise “Belediye başkanları, halka hizmet için çalışır. Elbette yasal olarak hesap vermek zorundadırlar ama esas hesabı hemşerilerine verirler. Bizi ayakta tutan şey de, hemşerilerimizin desteğidir. İzmir’den başta sayın belediye başkanımız ve belediye çalışanları olmak üzere, tüm Eskişehirlilere kucak dolusu sevgi getirdik. İnanç, güven ve destek mesajları vermeye geldik.” Açıklama sonrasında kentteki bazı yatırımları yerinde gören ve yeni projeler hakkında bilgi alan İzmirli belediye başkanları, geç saatlerde İzmir’e döndü.

 

Bu haber 1268 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım