reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 25 Ocak 2013, 13:36 1266 Görüntüleme

UĞUR MUMCU BİR PULSUZ DİLEKÇE İLE ANILDI

reklam
reklam

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu yu katledilişinin 20. Yıl dönümünde anmak amacıyla Selçuk Belediyesi tiyatro salonunda sahnelenen Bir Pulsuz Dilekçe Bugün Ne Yazsam adlı oyun büyük alkış aldı.

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Kulisi Yazarı Işık Kansu tarafından yazılan Yaşar Gündem tarafından yönetilen “Bir Pulsuz Dilekçe Bugün Ne Yazsam” adlı oyun Samsun Tiyatrosu tarafından sahnelendi. Güncel siyasi ve sosyal sorunlara vurgu yapan oyununu finalinde Uğur Mumcu gibi katledilen Ahmet Taner Kışlalı, Bahriye Üçok, Turan Dursun, hasret Gültekin, Çetin Emeç gibi demokrasi şehitlerinin posterlerinin açılması ile salonda alkış kıyameti koptu. Salonu dolduran Selçuklularla hep bir ağızdan “Uğurlar Olsun” şarkısını söyleyen  Samsun Tiyatrosu oyuncuları kendilerini Selçuk Halkı ile buluşturan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e de teşekkür etti.

Bu haber 1266 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım