reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 21 Ocak 2013, 17:32 1477 Görüntüleme

Selçuk- Pamucak kavşağında sıkı denetim

reklam
reklam

31.Selçuk Efes Deve güreşleri sebebiyle Özdere, Gümüldür, Kuşadası, Selçuk- Pamucak istikametine giden araç ve motosikletlerin Bölge Trafik Ekiplerince, denetim ve kontrolleri yapıldı.

31.Selçuk Efes Deve güreşleri sebebiyle Özdere, Gümüldür, Kuşadası, Selçuk- Pamucak istikametine giden araç ve motosikletlerin ” TRAFİK KAZALARINI EN AZA İNDİRMEK AMACIYLA” Bölge Trafik Ekiplerince, denetim ve kontrolleri yapıldı.

Torbalı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Selçuk- Pamucak sınırları içerisinde ve sorumluluk alanları üzerinde bulunan güzergâhta, seyahat eden sürücülere yönelik olarak yaptığı denetimler gün boyu devam etti.

Yapılan kontrollerde ehliyetsiz araç kullananlar, fazla yolcu taşıyan minibüsler, kasksız motosiklet kullananlar hakkında cezai işlem yapılarak, haklarında soruşturma başlatıldı. Bölge trafik ekiplerinin yaptığı başarılı denetimler sonucu gün içerisinde trafik akışı da normal bir şekilde seyretti.

 Sabah saatleri trafikte aşırı yoğunluk yaşanırken, akşamüzeri saat 16.00 sıraları yoğunluk artarak devam etti. Gün içerisinde herhangi bir olay ve kazanın yaşanmaması, Torbalı Bölge trafik ekiplerinin ve Selçuk İlçe jandarma komutanlığının başarılı çalışmaları sonucunda, yapılan uygulamanın doğru olduğunun bir göstergesi olarak kaydedildi.       HABER: Mehmet UYAROĞLU

Bu haber 1477 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım