reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 07 Ocak 2013, 00:58 1149 Görüntüleme

9 OCAK SELÇUK TA TİYATRO GÜNÜ OLACAK

reklam
reklam

Savaş Karşıtı Oyun Selçuk ta Sahnelenecek

           Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından  sahnelenen ve Filistin İsrail sorunu ekseninde emperyalist güçlerin çıkar kavgasından dolayı çıkan savaşları konu alan “İNTİFADA”  adlı tiyatro oyunu 9 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da  Selçuk Belediyesi’nin katkıları ile Belediye Tiyatro Salonunda sahnelenecek.

             İntifada (Maskeliler) oyunu 3 kardeşin gözünden adalet kavramını sorgulayan bir oyun. Savaşın dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın bedeli insan canı ile ödenen bir felaket olduğuna vurgu yapan oyunun rejisörlüğünü Gürol Tonbul yaparken “İntifada”  Turgay Tanülkü, Serdar Kamalıoğlu ve Ömer Polat gibi deneyimli oyuncular tarafından sahnelenecek.

Çocuklar Robinson ve Cuma ile Eğlenecek

           Öte yandan aynı gün yine Selçuk Belediyesinin katkıları ile Belediye tiyatro salonunda  saat.11:00 ve 15:00’te   Robinson ve Cuma adlı çocuk oyunu sahnelenecek.

            Kış aylarının sosyal yaşamda yaşattığı durağanlığı sanat yolu ile aşmaya çalıştıklarını belirten Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkilileri tüm Selçukluları bu güzel tiyatro oyunlarına davet etti.

Bu haber 1149 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım