reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 07 Ocak 2013, 00:53 1162 Görüntüleme

YEMEK GÖNÜLLÜLERİ KENT BELLEĞİNDE BULUŞTU

reklam
reklam

Selçuk –Efes Kent Belleği Yemek Atölyesi Gönüllüler Grubu Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekibiyle Kent Belleği binasında bir araya geldi.

44. Selçuk Efes Festivali’nde kurulan ve 4 gün boyunca elliden fazla yöresel yemeğin pişirildiği Festival Mutfağı ile ilgili bir sinevizyon gösterisi ile başlayan toplantıda ayrıca gönüllü çalışmalarında bundan sonra izlenecek yol ve yöntemler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Her hafta bir gönüllünün evinde buluşma ve yöresel lezzetleri belgelemek için çalışmalar yapma kararı alan SelçukEfes Kent Belleği Yemek Atölyesi Gönüllüler Grubu ay sonunda da Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekibiyle Kent Belleğinde bir araya gelerek o ay yapılan çalışmaları değerlendirme ve sonuçları raporlarla belgeleme kararı aldı. 

Selçuk – Efes Kent Belleği Yemek Atölyesi Gönüllüler Grubu’na katılmak ve kendi mutfağına has yöresel lezzetleri gelecek nesillere aktarmak için Kent Belleğine kaydettirmek isteyen herkes 892 69 25/173 numaralı telefondan Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne başvurabilir.

Bu haber 1162 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım