reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 11 Kasym 2010, 11:51 2033 Görüntüleme

SELÇUK BELEVİ BELDESİNE TARİHİ İYON MEYDANI YAPILIYOR.

reklam
reklam

Selçuk Belevi beldesi Belediye başkanı Özcan IŞIK köyün merkezine 2500 metrekarelik bir alanı kapsayan İyon meydanı yaptırıyor.

             Bu konuda başkan Işık bakın neler söylüyor. “Beldemiz çok yeni belediye oldu. Beldemizin tek geliri Tarımdan. Beldemizde  hayli tarihi eser var. Ama bunları daha tanıtamadık. İlk hedefim bu tanıtımı gerçekleştirmek olacak. Bu tarihi eserlerin çoğu iyon dönemine aitmiş. Bizde burdan yola çıkarak, Belde merkezimize 2500 metre karelik bir “ İYON” Meydanı yapıyoruz. Bu meydanda kullanılan taşlar. Beldemizden çıkarılmıştır.işçiliği kendimize aittir. Göbekte  Atatürk’e yakışır bir heykel olacak. Üç kademeli bir havuz olacak. İki tane park büfe olacak. Parkımızda bir anda 100 kişi oturtabilecek. N aturel, nostaljik İyon tarzı bir meydan anımız olacak. Meydanda beldemizde tarihi yerleri tanıtan resimler ve bilgiler yer alacaktır. “ dedi.


VEYSEL EROL DHA SELÇUK

_

 

Bu haber 2033 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım