reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 04 Aralyk 2012, 10:48 1290 Görüntüleme

AŞUREYİ 2013 YILINDA CEM EVİNDE YİYECEĞİZ

reklam
reklam

BAŞKAN ÜLGÜR: AŞUREYİ 2013 YILINDA CEM EVİNDE YİYECEĞİZ

             Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesinin Muharrem ayı kapsamında düzenlediği yemeğe katılan ve Selçuk ilçesinde yapılması planlanan Cem ve Kültür Evi için tüm girişimlerin tamamlandığını belirten Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür;  “2013 yılında Aşuresini Cem ve Kültür Evimizde yapmayı hedefliyoruz” dedi.

            Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi’nin düzenlediği Aşure ve lokma gününe geniş katılım oldu. Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, CHP Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel ve CHP’li Meclis Üyeleri başta olmak üzere Selçuk Halkı’nın geniş katılım gösterdiği Aşure ve lokma Gününde Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, merakla beklenen Cem ve Kültür Evi ile ilgili de Alevi vatandaşları bilgilendirdi. Selçuk Cem ve Kültür Evi ile ilgili olarak İzmir Büyük Şehir Belediyesi ile görüşmelerin tamamlandığını, karar birliğine varıldığını ifade eden Başkan Ülgür;  “Projenin ruhsatı kesildi. 2013 yılı ocak ayında ihalesi yapılacak. 2013 yılında Aşuresini Cem Evimizde yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

Bu haber 1290 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım