reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 15 Temmuz 2019, 11:14 9351 Görüntüleme

Efes ören yeri giriş ücreti 72 TL oldu

reklam
reklam

UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Efes ören yerine giriş ücretlerine zam geldi.

Tarihi Efes ören yerine giriş ücretine alınan karar ile yüzde 20 oranında zam yapıldı. Alınan karar doğrultusunda sadece Efes’e değil, Türkiye’nin birçok noktasındaki ören yerlerine giriş ücretlerine 15 Temmuz itibari ile zam yapıldı.

Ören yeri ve Müze girişlerine yapılan zam ile birlikte acentaların tavrı merakla bekleniyor. 2018’in Ekim ayında müze ücretlerine yapılan yüzde 50 zammın üzerinden bir yıl geçmeden müze ücretlerine 15 Temmuz 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeni bir zam daha yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü (DÖSİMM) müzeler, müze haline getirilmiş tarihi binalar ve düzenlenmiş örenyerlerini ziyaret edeceklerden; 15 Temmuz 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeni giriş ücretleri alınacağını açıkladı.


selcukhaber

Bu haber 9351 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım