reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 18 Mart 2019, 11:49 3491 Görüntüleme

Levent Görür "Kimsenin ekmeğiyle oynamam"

reklam
reklam

Görür "Belediyedeki işçimizin bizden yana gönlü rahat olsun" dedi

İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür Belediye çalışanlarını ziyaret etti. Görür; Belediyedeki işçimizin, emekçimizin bizden yana gönlü rahat olsun, kimse endişe duymasın dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İYİ Parti Selçuk Başkan Adayı Levent Görür Selçuk Belediyesi çalışanlarına yapmış olduğu ziyarette şunları söyledi;

“Belediye personelimiz ve aileleri müsterih olsun. Çalışan, emek veren, alın teri döken belediye personelinin tamamı bizim dönemimizde de görevlerine devam edecektir. Bizim hiç kimsenin ekmeğinde gözümüz yok. Kimsenin ekmeğiyle, rızkıyla oynamam, oynatmam! Ekmekle şeytan oynar, şeytanı sevindirmem ! Belediyede çalışan her kişi benim hizmet ve mesai arkadaşım olur. Düzgün ve Ahlaklı bir şekilde çalışan herkes ile yol yürürüm. Hiç şüpheniz olmasın. Kim ne söylerse söylesin inanmayın, hepinizi seviyor ve hasretle birlikte çalışacağımız o güzel günleri iple çekiyorum. Huzurlu bir aile ortamında çalışacağız. Maaşlarda gerekli artış yapılacak, maaşlar arasındaki farklılıklar giderilecek ve zamanında ödeme yapılacak. Büyük bir aile olacağız. Huzur içinde hizmet edeceğiz. Yeter ki sizi işten çıkarırlar diyenlere inanmayın. Söz veriyorum başkan olduğumda seçimin kaybedeni olmayacak. Kazanan Selçuk olacak” dedi.

‘İŞİNİZE SAHİP ÇIKIN’

Başkan Görür, ayrıca şu açıklamalarda bulundu:

“Bizlerde insana sevgiyle yaklaşma, ona değer verme ve ortak akılla yönetme anlayışı var. Bu anlayışla çalışarak güzel işlere, güzel hizmetlere imza atarız. Demokrasinin gereği olarak herkes bir partiden aday oluyor fakat seçildikten sonra hangi görüş olursa olsun herkesin başkanıyız. Herkesle birlikte, herkesin görüşünü alarak önerilere açık olacağız. Ben hayatım boyunca beraber çalıştığım insanlara şunu söyledim, samimi olarak işinize sahip çıkın, yüreğinizi ortaya koyun. İnsan samimi olarak çalışırken hata da yapsa onu kimse hor görmez.

Toplumun her kesimi ile temas halindeyim. Yeni dönemde Selçuk’u halkımızın beklentilerine göre bütün çalışmalarımızla hep birlikte planlayacağız. Selçuk halkı bizlerden ne bekliyor? Eksik yanlarımız neler bunları oturup hep beraber değerlendirecek ve en iyi hizmeti en hızlı şekilde halkımıza sunacağız. Başkanından işçisine herkesin tek derdi ‘hizmet aşkı’ olacak.

Belediyenin vatandaşlara iyi hizmet sunması ancak iyi bir yönetim ve belediye personeli ile iyi ilişkiler içerisinde olabilir. Biz halkımızın içinden gelen birisi olarak tüm personelimizle iyi ilişkiler içerisinde vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti en kaliteli şekilde vermenin çabası içerisinde olacağız’’ dedi.

Bu haber 3491 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım