reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 31 Ocak 2019, 19:56 2585 Görüntüleme

AK Parti'li Başterzi’ye Hamza Dağ'dan destek

reklam
reklam

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ı, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) ağırladı.Kaynak: AK Parti'li Başterzi’ye Hamza Dağ'dan destek

Selçuk ilçesine yaptığı ziyaret kapsamında SKM’nin açılışını yapan Dağ, açılışın ardından Efes esnafı ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

ESNAFLA BULUŞTU EV GEZMESİNE GİTTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, SKM açılışı kapsamında geldiği Selçuk’ta vatandaş ve esnaf tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Açılış bitiminde Ziraat Odası’na giderek çiftçiler ile buluşan Dağ burada kendileri ile görüşmede bulunarak sorunları dinledi, önerileri değerlendirdi. Buradaki görüşmesinin ardından Selçuk Efes Turizm Derneği’ni ziyaret ederek ilçede kış ayının turizmi nasıl etkilediği, gelişim ve değişim için neler yapılabilir konusu hakkında fikir alışverişinde bulunan Dağ, Çamlık Spor Kulübü’ne ziyarette bulunduktan sonra Çamlık Köyü’ndeki iki eve misafirlik etti. Dağ, ilçenin dinamiklerini bilen, halkla iç içe olan Selçuk Adayları Başterzi’nin seçimden zaferle çıkacağını ve parti olarak tam destek olduklarını öyledi.

“HERKESİ BEKLİYORUM”

Hamza Dağ ile birlikte, ilçeye gelen vekil sayısının son dört günde üçe çıktığını ifade eden Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, “Daha önce Cemal Bekle ilçemize ziyaret gerçekleştirmişti. Bunun dışında Belevi Kahvaltı Toplantısında ilçemize gelerek vatandaşımızla buluşan Mahmut Atilla Kaya’nın ardından Hamza Dağ ile birlikte ziyaret sayısı üçe ulaştı. Her bir Milletvekilimize katılımları için ayrı ayrı teşekkür ediyor ve herkesi/ tüm milletvekillerini Selçuk’a bekliyorum ” dedi.


Bu haber 2585 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım