reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa KUŞADASI 14 Ekim 2012, 21:55 3105 Görüntüleme

3. Kuşadası Kardeş Kentler Festivali

reklam
reklam

3.Kuşadası Kardeş Kentler Festival 'ne katılan yabancı konuklar, kazı çalışmalarının sürdüğü Kadıkalesi'ne ve turistik merkezlere ziyarette bulundu.

3. Kuşadası Kardeş Kentler Festivali'ne katılan yabancı konuklar, kazı çalışmalarının sürdüğü Kadıkalesi'ne ve turistik merkezlere ziyarette bulundu.

Festival dolayısıyla Kuşadası'nda bulunan Gürcistan İzmir Konsolosu Makvala Kharebava, Batum Belediye Başkan Yardımcısı Natia Surguladze, Prizren Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Lopar, Samos Belediye Başkanı Stelyo Thanos, Marl Belediye Başkanı Werner Arnt, Monterey Belediye Meclis Başkanı Nancy Selfridge, Romanya İzmir Konsolosu Cosmin Lotreanu, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Theodore Tsakiris ve Creil Belediye Meclis Başkanı Eric Montes'in de yer aldığı heyet, düzenlenen geziye katıldı.

İlk olarak kazı çalışmalarının sürdüğü Kadıkalesi'ni inceleyen heyet, Oleatrum Zeytinyağı Müzesi ve Kuşadası Golf Tesisleri'ne ziyarette bulundu.

Ziyaret sonunda İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda kardeş kentlerden ekiplerin katılımıyla folklor gösterisi sunuldu.

Muhabir: Eşber Okayer / Efsun Yılmaz

Bu haber 3105 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım