reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa KUŞADASI 02 Ocak 2012, 11:27 2328 Görüntüleme

Kuşadasında Yılbaşı Coşkusu Sabaha Kadar Sürdü

reklam
reklam

Kuşadasında yılbaşı coşkusu otel ve tatil köyleri ile eğlence yerlerinde doruğa çıktı. Yılbaşı gecesine yüzde yüz doluluk ile giren turistik tesislerdeki yılbaşı baloları ile şehrin çeşitli noktalarındaki eğlence yerlerinde eğlence tavan yaptı.

              Kuşadası’nda yılbaşı coşkusu otel ve tatil köyleri ile eğlence yerlerinde doruğa çıktı. Yılbaşı gecesine yüzde yüz doluluk ile giren turistik tesislerdeki yılbaşı baloları ile şehrin çeşitli noktalarındaki eğlence yerlerinde yeni yıl eğlenceleri sabaha kadar devam etti. Kuşadası’nda hemen hemen tüm turistik tesislerde sanatçılar, dans grupları, oryantal gösteriler ve fasıl heyetlerinden oluşan eğlence dolu balolar yılbaşı için Kuşadası’nı tercih edenleri coşturdu. Kuşadası’nda yılbaşı gecesi eğlence yerleri de büyük ilgi gördü. Barlar Sokağı, Kaleiçi, Kadınlar Denizi ve sahil bandı üzerindeki bir çok eğlence yeri tıka basa dolarken, rezervasyon yaptırmayanlar yer bulamadı. Kuşadası’nda oteller ile bar ve diskolardaki yılbaşı eğlenceleri sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Bu haber 2328 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım