reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa KUŞADASI 11 Eylül 2021, 00:20 640 Görüntüleme

İran-İzmir charter seferleri başladı

reklam
reklam

Kuşadası Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar, İran'dan İzmir'e charter seferlerinin başladığını bildirdi.

İlbahar, gazetecilere yaptığı açıklamada, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na İran'dan ilk turist grubunu taşıyan uçağın indiğini ve 150 yolcuyu karşılama programı yapıldığını söyledi.

İranlı turistlerin tur otobüsleri ile Kuşadası'na geldiğini ve otellere yerleştiğini dile getiren İlbahar, Adnan Menderes Havalimanı'na her hafta bir uçağın geleceğini kaydetti.

İlbahar, sezon boyunca yoğun uğraşları sonucu İran'ın Meşhed kentinden İzmir'e seferlerin başlatıldığını ifade etti.

Emeği geçenlere teşekkür eden İlbahar, şunları kaydetti:

"Her hafta İran Meşhed'den turist kafilesi gelmeye devam edecek. Talebe göre uçağı büyüterek kapasitesini artıracağız. Gerekirse ikinci bir uçak daha ilave edeceğiz. Kışın hiç olmazsa Kuşadası'nda esnafımıza faydası olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle çok mutluyuz. Önümüzdeki hafta gelecek uçağın yolcuları da şu an doldu. Nevruz Bayramı'na kadar her hafta uçaklarımız İran'dan gelmeye devam edecek."

Bu haber 640 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım