reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa ÖDEMİŞ 04 Aralyk 2019, 11:21 9606 Görüntüleme

Sandalyelerine kavuştular

reklam
reklam

Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 19 bedensel engelli bireye tekerlekli sandalye dağıttı.

Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği’nde gerçekleşen etkinliğe AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Şerif Delibalta, AK Partili Belediye Meclisi üyeleri ile Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Koçak katıldı.

Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk, şunları söyledi: "Ben bir engelli annesiyim. Yüzde 98 engelli bir çocuğum var. Ben, kızımın ve Ödemiş’teki tüm engelli kardeşlerimin görmeyen gözü, konuşmayan dili, yürümeyen dizinin temsilcisiyim. Derneğimiz, 2013 yılında kuruldu. Öncelikle tüm Türkiye’ye engelsiz yarınlar diliyorum. Bugün bedensel engellilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda önceden belirlediğimiz 19 kişiye tekerlekli sandalyelerini ulaştıracağız. Bu konuda desteklerini bizden esirgemeyen Ödemiş halkına, aynı zamanda özel olarak AK Partili Milletvekilimiz Necip Nasır’a ve AK Parti Ödemiş İlçe Başkanımız Şerif Delibalta’ya çok teşekkür ederim. Hep birlikte engelsiz yarınlara.”

Ece Köseoğlu

Bu haber 9606 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler 21

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım