reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa KUŞADASI 16 ?ubat 2015, 13:51 1796 Görüntüleme

KUŞADASI’NDA ENGELLİLERDEN KALDIRIMLARDA DÜZENLEME İSTEĞİ

reklam
reklam

KUŞADASI’NDA ENGELLİ VATANDAŞLAR, YENİ YAPILAN ÇEVRE YOLUNUN BAĞLANTI KALDIRIMLARINDA ENGELLİLERE YÖNELİK DÜZENLEME YAPILMASINI İSTİYOR

Kuşadası’nda yaşamlarını sürdüren engelli vatandaşlar, yeniyapılan çevre yolunun bağlandı kaldırımlarında kendilerine yönelik düzenleme yapılmasını istiyor.


Kuşadası’nda yaklaşık 1 yıldır yapımı devam eden çevre yolu inşaatının tamamlanması için çalışmalar sürerken, çevre yoluna bağlantılı olarak yapılan kaldırım ve ara yollarda engellilerin yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemelerin yapılmaması tepkilere yol açtı. Yeni yapılan kaldırımlarda kendilerinin düşünülmediğini kaydeden engelli vatandaşlar, “ Çevre yoluna bağlantılı olarak yapılan kaldırımlarda bizleri düşünmemişler. Bizlerin hayatını kolaylaştıracak hiçbir çalışma yapılmamış. Bu yeni yapılan kaldırımları kullanırken son derece büyük zorluklar yaşıyoruz. Belediye ve Karayollarından yeni yapılan kaldırımların bizlerin hayatını kolaylaştıracak şekilde düzenlenmesini talep ediyoruz “ dediler.

Bu haber 1796 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım