reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 06 Mayys 2014, 02:39 847 Görüntüleme

İzmir de bir dünya yıldızı

reklam
reklam

Efsane gitarist AASSM de sahne alacak

Dünyanın en önemli gitaristleri arasında yer alan Al Di Meola, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı kültür sanat takviminde, 7 Mayıs Çarşamba akşamı İzmirli sanatseverlerle buluşacak. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM) Büyük Salon’da saat 20.00’de başlayacak ‘Plays Beatles & More’ başlıklı konserde Meola’nın gitarına, Tina Guo (çello), Mario Parmisano (piyano) ve Peter Kaszas (davul-perküsyon) eşlik edecek.

 

Al Di Meola kimdir?

Dünyaca ünlü enstrümantal caz ve dünya müziği gitaristi Al Di Meola, 22 Temmuz 1954’te A.B.D’de doğdu. Müzikal hayatında 40. yılına yaklaşan efsanevi gitarist, farklı stilleri keşfettiği müzik hayatında en çok Latin etkili caz füzyon çalışmalarıyla tanınıyor. Guitar Player Dergisi’nin okuyucuları arasında yapılan oylamada dört kez En İyi Caz Gitaristi seçilen Meola,  son 25 yılın enstrümantal müzik alanında en önemli isimlerden biri olarak anılıyor.

Bu haber 847 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım