reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 01 Mayys 2014, 20:50 780 Görüntüleme

AK Partililere talimat! Sert olun

reklam
reklam

AK Partililere talimat! Sert olun

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, partisinin 235 belediye meclis üyesi ile cumartesi günü toplantı yapacak. Yıldırım, İzmir’de CHP’li ve MHP’li belediyelere karşı sert muhalefet isteyecek.


AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, cumartesi günü İzmir’e gelecek. Yıldırım, partisinin 235 belediye meclis üyeleriyle Torbalı Kültür Merkezi’nde toplantı yapacak. Yıldırım’ın seçimin ardından belediye meclis üyeleriyle yaptığı toplantıda, müteahhitlerin imar komisyonuna girmemesi yönünde görüş bildirilmiş, bu tartışma, partide kriz yaratmış, AK Parti Grup Başkanvekili Kenan Çakar’ın partiden istifasına neden olmuştu. Yıldırım’ın meclis üyelerine "CHP’li ve MHP’li belediyeleri yakın takibe alın, sert muhalefet yapın. Sorunları gündemde tutun" talimatı vermesi bekleniyor.

AK Parti İzmir teşkilatları, pazar günü İl Danışma Meclisi’ni Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda yapacak. Toplantıya Yıldırım da katılacak. Seçimden sonra ilk kez yapılacak Danışma Meclisi’nde nerelerde hata yapıldığı anlatılacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İzmir’de Reysaş Lojistik’in güneş enerjisi teknolojisi ile ilgili yatırımını hizmete açtıktan sonra İl Danışma Meclisi’ne katılacak.

Bu haber 780 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım