reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 16 Mart 2014, 13:46 1032 Görüntüleme

Ey sayın Başbakan İzmire ne yaptın da İzmir de İzmiri konuşacaksın

reklam
reklam

1414 var ya ve 5 yıl içersinde 5300 milyon yatırım yapacağız diyor. Hepsi sanal, göz boyama. Yüzde 1 ini bile yapamazlar, çünkü onların İzmire bakış açısı belli

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu: "Ey sayın Başbakan İzmir'e ne yaptın da, İzmir'de İzmir'i konuşacaksın.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Ey sayın Başbakan İzmir'e ne yaptın da İzmir'de İzmir'i konuşacaksın. Bu pankartlar abanın üstünde sopa gösteriyor. Bunlara devam et, biz İzmir'i sana kaptırmayacağız" dedi. 

Selçuk ilçesinde "Deppo Efes" soğuk hava depo tesislerin açılışında konuşan Kocaoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın İzmir'de düzenleyeceği mitingi işaret ederek, AK Parti'nin kente astığı pankartları eleştirdi.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım'ın İzmir için hazırladığı projeleri eleştiren Kocaoğlu, "1414 var ya ve 5 yıl içersinde 5300 milyon yatırım yapacağız diyor. Hepsi sanal, göz boyama. Yüzde 1'ini bile yapamazlar, çünkü onların İzmir'e bakış açısı belli" dedi.

Tarım, Kültür ve Turizm Bakanlıklarının bugüne kadar kente bir katkı sağlamadığını öne süren Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin olarak kent merkezinde, Urla'da arkeolojik çalışmalar yürüttüklerini, Bergama, Selçuk ve Çeşme'deki arkeolojik kazıları da gelecek dönemde destekleyeceklerini belirtti. 

Kocaoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için "kader günü" olacağını ileri sürerek, "Bu seçimin arkasından Cumhurbaşkanlığı seçimi olacak sonra da bir genel seçim olabilir. Yani bu yıl 3 seçim yaşanılacak. Önümdeki 30 Mart seçiminde bugünkü iktidardan kurtulmak gerek" dedi. 

Ekonomide kriz olduğun, siyasetin ısındığını savunan Kocaoğlu, "En önemlisi Başbakan ve bakanlar güven kaybetti. Ülkemiz kaynakları varlıkları serveti her şeyi namuslu insanların elinde büyüyecek 30 martta yapacağımız bu sandığa gidip sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Kocaoğlu, İzmir'in demoktarik yönetimde "Türkiye şampiyonu" olduğunu öne sürerek, "Açık ara kat be kat İstanbul'un önündeyiz. Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a sesleniyorum. Ey sayın Başbakan İzmir'e ne yaptın da, İzmir'de İzmir'i konuşacaksın. Bu Pankartlar 'abanın üstünde sopa gösteriyor'. Bunlara devama et, biz İzmir'i sana kaptırmayacağız" diye konuştu.

Kocaoğlu'nun konuşmasının ardından protokol, 40 bin metrekare alan üzerine kurulan ve 30 milyon liraya mal olan Deppo Efes'in açılışını yaptı. Kocaoğlu, daha sonra Deppo Efes'i gezerek tesis hakkında bilgi aldı.

Bu haber 1032 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım