reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 12 Mart 2014, 13:07 789 Görüntüleme

Berkin i unutmayacağız

reklam
reklam

Foça ve Gerenköyü ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlunun gündeminde Berkin Elvan vardı

Kocaoğlu, “Berkin, artık Türkiye’de aydınlığa yürümek isteyenler için bir simgedir. Kara gözlü güzel çocuğumuzu unutmayacağız” diye konuştu.

 

Seçim çalışmalarını Foça ve Gerenköy’de sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi adayı Aziz Kocaoğlu, “Berkin, artık Türkiye’de aydınlığa yürümek isteyenler için bir simge. Kara gözlü güzel çocuğumuzu unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Konuşmasına Gezi olaylarında ağır yaralanarak komaya giren ve önceki gün hayatını kaybeden Berkin Elvan’ı anarak başlayan Başkan Kocaoğlu, “Berkin, Gezi Parkı direnişinde kaybettiğimiz 8. canımız. Ona kıyanlar mutlaka hesap verecek” şeklinde konuştu.

 

                       Oyları bölmeyelim

Siyasetin ancak ve ancak insan sevgisiyle yapılabileceğini söyleyen Başkan Kocaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Para kazanmak istiyorsan, gider paranı kazanırsın ama siyaset yapmak istiyorsan paradan elini çekersin. Bırakalım belediye başkanlığını, şunu-bunu, ülkemizde geleceğimiz, çocuklarımız, memleketin malı mülkü için iyi şeyler olmuyor. AKP dert olmaya başladı ve artık bu dertten kurtulmamız lazım. Bu dertten kurtulmanın yolu da sandıktan geçiyor. Önümüzde üç seçim var. 2014 yılında ya bu iktidardan kurtulacağız ya da çok büyük bedel öderiz. Oyların bölünmesinin kimseye faydası yok. Oyların bölünmesi, AK Parti iktidarının sürmesine yarayacak. Oyları bölmeyelim” diye konuştu.

 

    Çok amaçlı salon yapacağız

Foça ve Gerenköy’e bir çok hizmet yaptıklarını hatırlatan Başkan Kocaoğlu,  “Sizlere çok amaçlı salon sözümüz vardı. Arazi sıkıntımız oldu ama aştık ve istimlakları gerçekleştirdik, 5-6 ay içinde tamamlayacağız. İstekleriniz başımızın üstünde. Belediye başkanlığı bir tarafa, insan olarak yarın buraya bir çay içmeye geldiğimizde bir karşılık bulmak, bir hoş seda bekliyoruz. Bundan başka bir beklentimiz yoktur” dedi.

 

 

 

Y.Foça’nın arıtması için 15 Nisan’da ihale var

İzmir’in bütün sahil beldelerinde arıtma yaptıklarını, sadece Yeni Foça’nın arıtmasını yapamadıklarını kaydeden Başkan Kocaoğlu, arazi sorunu yüzünden geciktiklerini hatırlatarak şöyle devam etti: “Yeni Foça’da arıtma ve kanalizasyon yapacağız. Kamulaştırma sorunlarını çözdük, yola koyulduk. Zaten projemiz hazırdı. 15 Nisan’da ihalemiz var, zarflar açılacak. İhale bitince o iş de bizi açımızdan bitmiş olacak.”

 

Ne çektin be Aziz!

Foça belediye Başkanı ve CHP adayı Gökhan Demirağ ise Büyükşehir Belediye Yasası’nın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yeni bağlanan bütün ilçelere eşit hizmet götürdüğünü hatırlattı. Demirağ, “Büyük Başkan Aziz Kocaoğlu, eşit hizmet ilkesiyle her yere yatırım yağdırdı. Foça ve bağlı yerleşimler olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz. Aziz Başkan’ın dürüstlüğü bize her zaman örnek oldu” dedi. Demirağ, Başkan Kocaoğlu’nun yaşadığı sıkıntıları esprili bir şekilde betimledi ve ‘Ne çektin be Aziz’ sloganını tekrarladı.

Bu haber 789 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım