reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 21 ?ubat 2013, 15:05 972 Görüntüleme

Ağlatan Mutluluk

reklam
reklam

Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi yararına düzenlenen etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı

Ressam Rezzan Duman’ın ev sahipliğindeki yemekte konuşma yapmak için kürsüye gelen merkezin kurucusu Sabahat Akşıray, gözyaşlarına hakim olamadı. Duygularını dile getirmekte zorlanan Akşıray, çok mutlu bir gün yaşadığını belirterek otistik çocuklara destek vermek için bir araya gelen herkese teşekkür etti.

Sabahat Akşıray ve onun gibi gönül insanları sayesinde böylesine önemli kurumların toplumsal hizmet görevini yerine getirdiğini belirten Dr. Türkegül Kocaoğlu ise “Diliyorum ki, daha nice Sabahat Akşıraylar olsun” diye konuştu.

 

Büyükşehir’e teşekkür

Sabahat Akşıray Otistik Bireyler Spor Kulübü Derneği Başkanı Ayşe Kerman ise yaptığı konuşmada, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerine dikkat çekerek, “Uzun yıllardır tüm otistik çocukların ve merkez personelinin ulaşımını sağlayan, yemek, temizlik gibi ihtiyaçlarını karşılayan, merkezin her türlü bakım işlerini üstlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne, Başkan Aziz Kocaoğlu’na ve eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

 

Bu haber 972 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım