reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa BAYINDIR 14 Mayys 2012, 13:58 3420 Görüntüleme

BAYINDIR BELEDİYESİ TURİZM ÖDÜLLERİNE DOYMUYOR

reklam
reklam

Yaza Merhaba ve Geleneksel 4. Acente Plaket Töreni

            Egeli turizmciler, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) başkanlığında düzenlenen “Yaza Merhaba ve Geleneksel 4. Acente Plaket Töreni” etkinliğiyle sezona merhaba dedi. Selçukta gerçekleştirilen plaket törenine İzmir Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, Bayındır Belediye Mehmet Kertiş, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, İZKA ve EXPO Genel Sekreteri Ergüder Can, ETİK Başkan Yardımcısı Bülent Tercan, Genel Sekreter Sevda Zorlu, Yönetim Kurulu üyeleri Haluk Nişlioğlu, Faik Alsaç ve Cazim Alaybaşı ile ETİK üyesi turizmciler ve acente yetkilileri katıldı.Ödül alanlar arasında çiçekçilik konusunda Türkiye’de adından sıkça söz ettirilmesinde yaptığı tanıtım ve festival çalışmaları ile gündemde olan Bayındır Belediyeside vardı.

          Belediyenin  beş yıldızlı otel yatırımları ile termal köy çalışmaları  ve Türkiye’nin en büyük açık hava çiçek festivali konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliğince turizm ödülüne layık görüldü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sırrı Aydoğan’dan ödülü alan Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Çiçeğin Kenti Bayındır’ın turizmde daha güzel yerlere geleceğine çalışma arkadaşlarımla beraber hep inandık. Bayındır’ı  termal suları ile sağlık turizmi konusundaki çalışmalarımız ve  restore edilen tarihi eserlerimizle turizmde hak ettiği yeri  alması konusundaki çalışmalarımızın ödüle layık görülmesi bizlere onur ve  mutluluk verdi.Bizleri bu ödüle layık gören Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği’ne teşekkür ederim,dedi.

            Törende  turizm sektörüne yaptıkları katkıdan ve turizmcilere verdikleri desteklerden dolayı ise Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Cittaslow çalışmalarıyla beldenin adını dünyaya duyuran Seferihisar’ın Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a, Başkan Vekili Sırrı Aydoğan’a, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün’e, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’ya ve turizm sektörünün tanınmış isimlerinden Soner Kromer’e de plaketler verildi.

Bu haber 3420 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım