reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa KUŞADASI 10 Mart 2012, 10:42 2111 Görüntüleme

Belediyeden Atatürk heykeli açıklaması

reklam
reklam

Kuşadası Belediyesi deposunda, düşmemesi için iplerle bağlanmış bronz Atatürk heykeli konusunda CHP'li Belediye Başkanı Esat Altıngün açıklama yaptı.

        Heykeltıraş Tülin Atalay tarafından kasketli, otururken tasvir edilen Atatürk'ün heykeli ile ilgili basında 'neden depoda tutulduğu, 300 bin TL ödendiğinin doğru olup- olmadığı, alımında ihale açılıp- açılmadığı, açıldıysa ihale ilanının nerede yayımlandığı, alımına kimin karar verdiği' şeklinde haber yer almıştı.

        Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altıngün, heykelin Gazibeğendi bölgesine konulması için Gazibeğendi Projesi kapsamında yaptırıldığını, polemiklerin saçmalık olduğunu, gerçekleri yansıtmadığını söyledi. Altıngün, yapımı tamamlanan heykel teslim alındıktan sonra proje hayata geçirildiğinde Gazibeğendi'ye yerleştirilmesi amacıyla belediyede muhafaza altına alındığını ifade etti.

Bu haber 2111 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım