reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa KUŞADASI 16 ?ubat 2012, 01:54 1841 Görüntüleme

Kuşadalı Turizmci Kaybolan Köpeği İçin 5 Bin Lira Ödül Koydu

reklam
reklam

Geçen hafta Rudy isimli köpeği kayıplara karışan Kuşadalı turizmci Şefik Yaman, çok sevdiği köpeğini bulabilmek için gazeteye ilan verdi.

Geçen hafta Rudy isimli köpeği kayıplara karışan Kuşadalı turizmci Şefik Yaman, çok sevdiği köpeğini bulabilmek için gazeteye ilan verdi. Genç turizmci, boxer cinsi köpeğini bulana 5 bin lira ödül vaat etti.

Şefik Yaman, gazete ilanı dışında duvarlara afiş asarak sevgili köpeği Rudy'yi bulabilmek için tüm olanaklarını değerlendirdi. Çevredeki kamera kayıtlarını bile inceleyen ve kamera kayıtlarında sırtı dönük olduğu için yüzü seçilemeyen bir gencin kucağında gördüğünü belirten Yaman, göğsü ve karın bölümü beyaz, sırtı ve kulakları kahverengi olan Rudy'yi bulana 5 bin lira ödül vereceğim. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne de bulunması için müracaat ettim. Onsuz geçen bir hafta bana zehir oldu. Çok üzüldüm. İnşallah bulunur" dedi.

Bu haber 1841 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım