reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TİRE 05 Ocak 2012, 11:50 4132 Görüntüleme

Karatekke Köyünde trafik kazası: 1 ölü

reklam
reklam

Tire – İzmir yolunda Karatekke Köyü mevkiinde yaşanan trafik kazasına bir otomobil ve bir motosiklet karışırken, motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

35 M 3846 plakalı motosikletiyle şehirler arası yolda seyir halinde olan Tuncay Tuza isimli vatandaş, yoldan ayrılarak Karatekke Köyü’ne girmek istedi. Bu sırada arkasından gelmekte olan ve Tire’den İzmir yönüne seyir halinde olan 35 AK 9364 plakalı Palio marka otomobil motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 30 metre savrulan Tuza, başından ve vücudunun değişik bölgelerinden yaralar aldı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine toplanan Karatekke Köyü’nden vatandaşların ise öfkelerine hakim olamadıkları ve olay yerinden gergin dakikaların yaşandığı belirtildi.

Jandarmanın geniş güvenlik önlemi aldığı gelen bilgiler arasında.

Bu haber 4132 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım