reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa KUŞADASI 21 Mart 2011, 13:03 2850 Görüntüleme

aile de AKP CHP Kavgası

reklam
reklam

Eşi CHP den, kendisi AK Parti den milletvekili aday adayı olan ancak daha sonra yazılı bir açıklama ile adaylığını geri çeken Nezaket Atasoy

                    Eşi CHP'den, kendisi AK Parti'den milletvekili aday adayı olan ancak daha sonra yazılı bir açıklama ile adaylığını geri çeken Nezaket Atasoy'un bu açıklamadan haberi olmadığı, açıklamayı eşinin yaptığı ortaya çıktı. Nezaket Atasoy, aday adaylığının geçerli olduğunu ve mücadeleyi sonuna kadar bırakmayacağını açıkladı.

                   Eşinin Aydın CHP'den, kendisinin İzmir AK Parti'den aday adayı olduğunun ortaya çıkmasının ardından Nezaket Atasoy adına tüm basın kuruluşlarına gönderilen basın açıklamasında, CHP aday adayı Kamber Atasoy'un eşinin AK Parti aday adaylığından çekildiği duyuruldu.

                  Nezaket Atasoy adına gönderilen açıklamada, "Basında çıkan CHP ve AK Parti aday adaylığımla ilgili Aydın CHP aday adayı eşim Kamber Atasoy'un bilgisi dışında, eşimden habersiz AK Parti'den aday adayı olup dosya verdim. Ancak eşim de CHP'den aday
adaylığını açıkladı. Eşim bu durumu doğru bulmuyor. Ben demokratik hakkımı kullandığımı düşünüyorum. 

                 Ancak aile birliğimiz ve çocuklarımızın bu durumdan kötü etkilenmemeleri için ben aday adaylığından çekildiğimi buradan beyan ediyorum. Öncelikle eşimden, sonra da çocuklarımdan ve CHP'den, AK Parti'den herkese verdiğim bu üzüntüden dolayı özür dilerim" denildi.

                Açıklamanın medyaya yansımasının ardından söz konusu açıklamanın Nezaket Atasoy adına eşi Kamber Atasoy tarafından yapıldığı ortaya çıktı. Açıklamayı bazı basın yayın organlarında okuyan Nezaket Atasoy, CHP'li eşinin kendisine sormadan ve kendi ağzından söylenmiş gibi yaptığı açıklamaya büyük tepki gösterdi. 

               Nezaket Atasoy, bu kez kendisi bir açıklama yaparak, mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğini ve adaylıktan vazgeçmesinin söz konusu olmadığını belirtti. Herkesin özgür olduğunu, eşinin yaptığı açıklamada belirttiği sözleri kendisinin söylemediğini, çekilmesinin sözkonusu olmadığını vurgulayan Atasoy,

             "Ben Nezaket Emine Atasoy olarak dostlarıma ve genel başkanı olduğum Türkiye Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu'nun bilgisi dahilinde AK Parti'den İzmir 1. bölge aday adayı oldum.

               Ben inandığım konuda her şeye rağmen sonuna kadar yoluma devam edeceğim. Söylediğim iddia edilen sözleri ben sarf etmedim. Ben davamdan da vazgeçmiş değilim. Ülkemizin istikrara ihtiyacı var.

              Bu istikrarın da AK Parti döneminde sağlandığına inanıyorum. Bu nedenle tercihimi AK Parti'den yana kullanıp aday oldum. Sonuna kadar bu yoldan vazgeçmeyeceğim. Ben bu yola yeni çıkmadım, 2007 genel seçimlerinde AK Parti İstanbul milletvekili aday adayı, 2009 yerel seçimlerinde AK Parti İzmir İl Genel Meclisi adayı oldum.

               Ben her şeye rağmen insanlığa hizmet anlamında mücadelemi daha geniş kitlelere ulaştırmak adına bu yola girdim ve sonuna kadar da bu yolda devam edeceğim. Ülkemizin geleceği için AK Parti'deyim. 

              'Maddi gücün kadar ülkeyi yönet' felsefesi ile değil, 'liyakatinle ülke yönetimine katkıda bulun' felsefesiyle hareket etmekteyim, bunu bulduğum yer de AK Parti'dir. Ben bu yüzden buradayım. Herkes demokratik yarışta özgürdür. Ben de herkese başarılar diliyorum" dedi.

Bu haber 2850 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım