reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TÜRKİYE 30 Ocak 2011, 14:57 2191 Görüntüleme

AKP ye içtiler !

reklam
reklam

Alsancak Gündoğdu Meydanında toplanan 500 kişilik grup, ellerinde içkilerle, hükümeti ve Bülent Arınç&#8217;ı << AKP&#8217;ye İçiyoruz >> sloganıyla protesto ederek, kadehlerini kaldırdı.

              Aşırı soğuğa rağmen Gündoğdu Meydanı’nda toplanan 500 kişilik bir grup, zaman zaman hükümet aleyhine sloganlar atarken, "10’ncu Yıl Marşını" da defalarca söyledi. AKP ve Bülent Arınç için kadehlerini kaldıran topluluk, içtiği alkol şişeleriyle de "AKP" yazıp, önünde poz verdi. Eylem, güvenlik güçlerinin gözetiminde, sorunsuz şekilde sona erdi.

              Facebook üzerinden başlatılan ’AKP’ye içiyoruz’ kampanyası düzenleyenler, Türkiye'nin çeşitli noktalarında bir araya geldi ve alkol satışına sınırlama getirilmesini içki içerek protesto etti.

Bu haber 2191 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım