reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 13 ?ubat 2019, 11:18 1092 Görüntüleme

İZMİR'e NE kazandırdın. Atatürkçülük bu değil

reklam
reklam

Zeybekci, “Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefinde ne yaptın, kente ne kazandırdın. Atatürkçülük bu değil” diye konuştu.

             "İzmir’in sorunları bugüne kadar çözüm üretmeyenlerle ilgilidir. İzmirliler bu konuda gereken cevabı sandıkta verecektir" diyen  AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefinde ne yaptın, kente ne kazandırdın. Atatürkçülük bu değil” diye konuştu.

             Çankaya’da esnafla kahvaltıda bir araya gelen Nihat Zeybekci, İzmir’in sorunlarına bugüne kadar müdahale edilmediğinden biriktiğini, çözümünün her geçen gün zor hale geldiğini söyledi. Bazılarının İzmir’in sorunlarını, kenti daha iyi yere getirecek projeleri tartışmak yerine ideolojik kılıflarla beceriksizliklerini örtmeye çalıştığına vurgu yapan Zeybekci, İzmirlilerin artık buna izin vermemesini istedi, şöyle konuştu:

           “İzmir’de hayat tarzı tartışması çıkarmak, topu taca atmaktır. Bazı konuları öcü gibi İzmirliler’in önüne koyanlar iyi niyetli değiller. Bunları konuşmak İzmir’e haksızlıktır, gericilik, yobazlıktır. Atatürk, Cumhuriyetimizin kurucusu, milletin baş tacı, sadece Türkiye’nin değil kültür coğrafyasının lideridir. Bir partinin sınırları içerisine hapsederek, kimse Atatürk’e haksızlık yapamaz. Atatürkçülük bu değil. Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın ardından İzmir’de yaptığı İktisat Kongresi’nde ‘asıl savaş iktisadi bağımsızlık için yeni başlıyor’ diyor. Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine gitmesini hedef gösteriyor. Bunun için sen ne yaptın, İzmir’e ne kazandırdın?”

Kaynak: medyaege

Bu haber 1092 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım