reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 07 ?ubat 2019, 13:14 599 Görüntüleme

Pakdemirli, İzmir’in yavaş şehir olmasına ihtiyacı olmadığını söyledi.

reklam
reklam

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir’in yavaş şehir olmasına ihtiyacı olmadığını söyledi.

             ilçe belediye başkan adayları ile partililerin yoğun ilgi gösterdiğikaya termal otel deki toplantıda konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “İzmir fotoğrafının hala aynı olduğunu keşfettim. Siyasi aileden gelen bir insan olarak kendimi siyasetin içinde buldum. Kader bana Ankara’da görev verdi. Buna karşın Ankara’ya gidip geriye dönüp bakmayanlardan değilim. İzmir’in gelişmesi için bu mücadelenin devamında bakanlığımın konularında da hükümeti ilgilendiren tüm konularda da bu bölgenin gelişmesine inşallah hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

           Bakan Pakdemirli, Citta Slow’un Seferihisar’daki temsilcisi olan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’i kast ederek, İzmir’in yavaş şehir olmaya ihtiyacı olmadığını, hızlı kent olmak ve gelişmek zorunda olduğunu söyledi.


Bu haber 599 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım