reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 31 Ocak 2019, 20:11 729 Görüntüleme

Tunç Soyer'den Yılmaz Büyükerşen'e ziyaret

reklam
reklam

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeniden aday gösterilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

Soyer ziyaret sonrası sosyal medya hesabından, “Eskişehir'in efsane Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret ettim. Başkanlığın aşkla yapıldığında ne kadar güzel ve başarılı olduğunu bir kez daha gördüm. Dilerim bu bilge insan genç kuşakları aydınlatmaya, onlara örnek olmaya uzun yıllar devam eder. #Aşklaİzmir” mesajını paylaştı.

Büyükerşen de paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Hayata geçirdiği projeler ile Seferihisar’ı örnek bir ilçe haline getiren Sevgili Kardeşim Tunç Soyer'e nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Güzel İzmir'i çok daha ileriye taşıyacaktır.

Soyer ziyaretin ardından İstanbul’a geçecek ve Beylikdüzü’nde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelecek.


Bu haber 729 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım