reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa BAYINDIR 29 Nisan 2015, 22:36 2375 Görüntüleme

Bayındır'da çiçekli günler

reklam
reklam

İzmir'in Bayındır ilçesinde bu yıl 18'ncisi düzenlenen Uluslararası Çiçek Festivali kapılarını bugün ziyaretçilere açtı

              Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'ni 29 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında yüz binlerce yerli ve yabancı misafirin ziyaret etmesi bekleniyor.

              14.00'te kortej yürüyüşü ve hemen ardından açılış töreniyle başlayacak festival ilçedeki hareketliliği arttıracak. Türk Pop Müziği'nin güçlü ismi Bengü 2 Mayıs'ta, Suavi ise 1 Mayıs'ta hayranlarına müzik ziyafeti verecek. Festivalin onur konukları ise, Muğla Büyükşehir ve Soma Belediyeleri olacak. En iyi bitki yarışması, anasınıfı öğrencilerinin resim yarışmasının düzenleneceği festivalin ilk günü konserlerle tamamlanacak. Soma Belediyesi ve Yunanistan "Cultural Club Of Gefira" gruplarının halkoyunları ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası, şehir stadyumunda sahne alacak. Festivalde en iyi bitki yarışması ve anasınıfı öğrencilerinin resim yarışmasının ödül töreni de düzenlenecek.

NADİR UYSAL

Bu haber 2375 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım