reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa BAYINDIR 27 Nisan 2015, 07:25 2529 Görüntüleme

Bayındır'da festival heyecanı

reklam
reklam

İzmir'in Bayındır ilçesini çiçek festivali heyecanı sardı. Çiçek üretiminin merkezi konumunda bulunan Bayındır, 29 Nisan'da başlayıp 3 Mayıs'ta son bulacak "18'nci Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali" ile hareketli günler yaşayacak.

Festival çerçevesinde ünlü sanatçılar Bengü ve Suavi konser verecek. Beş gün boyunca gösteriler, yarışmalar düzenlenecek. Festivalin onur konukları Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Soma Belediyesi olacak.

Kortej yürüyüşü
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek festival, 29 Nisan Çarşamba günü saat 14.00'te kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başlayacak. En iyi bitki yarışması, anasınıfı öğrencilerinin resim yarışmasının da düzenleneceği festivalin ilk günü, konserlerle tamamlanacak. Soma Belediyesi ve Yunanistan "Cultural Club Of Gefira" gruplarının halkoyunları ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası şehir stadında sahne alacak.
NADİR UYSAL

BENGÜ SAHNEDE
Festival süresince uçurtma yarışması, halkoyunları gösterileri, Güzelbahçe Musiki Derneği'nin konseri, Ottoman Tiyatral Dans Gösterimi, sokak müzisyenleri ve çocuklar için yüz boyama animasyonları yapılacak. Şovmen Hakan Doğanay hayranlarıyla buluşacak. Festivalin son akşamında ise canlı yayın heyecanı yaşanacak. TRT Müzik'te yayınlanan "Ege Akşamları" adlı programın canlı yayını saat 19.00'dan itibaren Bayındır Şehir Stadı'ndan yapılacak. Gecenin sonunda en iyi bitki yarışması ve anasınıfı öğrencilerinin Bayındır temalı resim yarışmasının ödül töreni de gerçekleştirilecek. Festival, Bengü konseriyle sona erecek.

Bu haber 2529 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım