reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa KUŞADASI 23 Ocak 2015, 00:26 2132 Görüntüleme

ZANLILAR SELÇUK'TA YAKALANDI

reklam
reklam

Kuşadası’nın Davutlar mahallesinde AK Parti eski belde başkanı Zeynel Abidin Çengel’i öldürdüğü iddia edilen 3 zanlıyı; polis silahları ile birlikte Selçuk'ta yakaladı.

Davutlar'da  AK Parti eski belde başkanı Zeynel Abidin Çengel’i öldürdüğü iddia edilen 3 zanlı silahla birlikte İzmir'e bağlı Selçuk ilçesinde yakalandı.17 Ocak Cumartesi akşamı Kuşadası’nın Davutlar mahallesinde eski AK Parti belde başkanı ve aynı zamanda işadamı olan Zeynel Abidin Çengel evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. 


Yaşanan bu talihsiz olayın ardından titizlikle çalışan polis, zanlıların isimlerini ve olayda kullandıkları aracı tespit ettikten sonra 3 zanlıyı İzmir'in Selçuk ilçesinde yakaladı. İzmir’den gelen özel hareket ekiplerinin de desteğini alan Kuşadası KOM ekipleri, İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi’ndeki bir eve operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda polis ekiplerinin olayda kullanılan silahla birlikte bir pompalı tüfek ve uyuşturucu da ele geçirdiği öğrenildi.

 

Operasyon sırasında Zeynel Abidin Çengel’i öldürmek suçuyla aranan 3 zanlı daha sonra Kuşadası KOM ekipleri tarafından Kuşadası’na getirildi ve sorgulanmalarına başlandı. Cinayetin ardından Davutlar’dan kaçan 3 zanlının, Selçuk’ta Y.D.’nin Almanya’da yaşayan dedesine ait eve geldikleri ve 5 gün boyunca burada saklandıkları ortaya çıktı. Alınan ifadelerin neticesinde savcılığın talimatıyla polisin soruşturmayı derinleştirdiği kaydedildi.


kaynak 8 eylül

Bu haber 2132 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım