Feti Hoca Çaybaşı da


Açıklama: Türk futbolunun önemli isimlerinden Feti Okuroğlu, edindiği tecrübeleri Çaybaşıspor lu futbolculara aktarmak için yardımcı antrenör olarak göreve başladı
Kategori: TORBALI
Eklenme Tarihi: 05 Ocak 2012
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 03:49
Site: EROL BARANSEL
URL: http://www.efesinefesi.com/haber/haber_detay.asp?haberID=680


        UZUN yıllar Türk futboluna hizmet veren ve bir dönem Galatasaray Kulübü’nde de top koşturan Feti Okuroğlu, Çaybaşıspor’da yardımcı antrenörü olarak göreve başladı. Dün Çaybaşıspor ile gönüllü olarak anlaşan Feti Okuroğlu, finallere kadar tüm futbol tecrübesini futbolculara göstereceğini söyledi. İlk antrenmanına çıkan Feti Okuroğlu, futbolcular ile yakından ilgilendi. Bu hafta Tirespor ile 7 Eylül Stadı’nda karşılaşacak olan Çaybaşısporlu futbolcular maç için iyi hazırlandıklarını ve galibiyet ile döneceklerini dile getirdiler. Çaybaşıspor’u bu sezon bir üst lige çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Feti Okuroğlu, “Ben gönüllü olarak Çaybaşıspor’un başarılı olabilmesi için edindiğim tecrübeleri Çaybaşısporlu futbolcularla paylaşacağım. Final maçlarına kadar tüm desteğim ile kendilerine öğreteceğim taktikler ile yanlarında olacağım.” dedi.

FETİ TAKIMA BÜYÜK YARAR SAĞLAYACAK

         HAFTA sonu Torbalı 7 Eylül Stadı’nda yapılacak olan Tirespor müsabakasının hazırlıkları hızla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Selçuk Efesspor karşısında aldığı ağır mağlubiyeti üzerlerinden atacaklarını söyleyen Çaybaşıspor Antrenörü Fevzi Tumbar, “Geçtiğimiz hafta aldığımız yenilgi biraz bizi sarstı fakat bu sonucu Tirespor karşısında telafi edeceğiz. Ayrıca gönüllü olarak takımımıza yardımcı antrenör olarak gelen Feti Okuroğlu takımımıza büyük yarar sağlayacaktır. Kendisi benim eski öğrencim olduğu için kendisine ricada bulundum ve kendisi bizi kırmayarak takımımıza final yolunda yardımcı olacak. Kendisi Türk futbolunda profesyonel takımlarda ve Galatasaray kulübünde forma giymiş bir isim. Edindiği tecrübelerini futbolcularımıza aktarmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.