reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 26 Kasym 2012, 23:23 1356 Görüntüleme

SELÇUK TA GRUP ÇIĞLIK KONSERİ

reklam
reklam

Grup elemanları bu kez sadece erkeklerden değil, gitar ve org çalanlar bayan, davul ve vurmalı çalgı erkeklerde

Grup elemanları bu kez sadece erkeklerden değil, gitar ve org çalanlar bayan, davul ve vurmalı çalgı erkeklerde,  11 ve 13 yaş grubundan oluşan yeni müzisyenler okul ve ders sonrası bir araya gelip yaptıkları çalışmayla Selçuk’ta konser vermeye hazırlanıyorlar. Selçuk köftecisi, işletmeci Ertan Uzun ve Diş Hekimi Serap Yılmaz’ın öncülük ettiği grubun üyeleri, başlangıçta kendi emekleri ile bireysel olarak müzik aleti çalmayı öğrenmiş ve sonrada birbirlerini tanımışlar, farklı okullarda okuyan grup üyeleri, boş zamanlarını değerlendirerek çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Birlikte konser verme kararı alan Çığlık grubunun üyelerinin şimdilerde hiç boş vakitleri yok.Ders sonrası zamanlarını müzik çalışarak geçiriyorlar.Davul, Org,Gitar,Darbuka ve perküsyon çalan gençler; İki bayan solist eşliğinde 7 Aralık 2012 Cuma Günü Saat:20.00 de Efes tiyatro Salonunda bir konser verecekler.

Canlı müzik yapacaklarını belirten grup üyeleri, verecekleri konserle başarılı olacaklarına inanıyorlar. Çoğunluğu bayanlardan oluşan Çığlık ismini verdikleri orkestranın elemanları,  böylece Selçuk’ta bir ilki başlatmış olacaklar. Bu çerçevede kendilerini geliştirmek adına, hedefleri olduğunu belirten grup üyeleri hırslı olduklarını, verecekleri konserlerle de Selçuk halkının huzuruna çıkıp beğeni kazanacaklarını inandıklarını söylediler. Haber: Mehmet UYAROĞLU

Bu haber 1356 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım