reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 22 Kasym 2012, 01:17 1479 Görüntüleme

MAZLUM KIRITAK ÖLÜMÜNÜN 52. GÜNÜNDE ANILDI

reklam
reklam

Bundan İki ay önce ani bir kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Mazlum Kırıtak, ölümünün 52. gününde sevenleri tarafından anıldı.

Ailesi tarafından Hitit Otel’de verilen yemeğe Selçuk ilçe protokolünün yanı sıra, çok sayıda seveninin katıldığı gecede rahmetli Kırıtak için okunan Mevlit-i Şerif ve dualar ile anıldı.

 

Yemeğe katılanlar ise ölümü hala kendisine yakıştıramadıklarını, amansız ölümü sonucu, onun ayrılığına alışmanın çok zor olacağını belirtirken, salonda bulunan kişilerin “Bu dünya’da iyilere yer yok. Mazlum Kırıtak kişiliği ile hep aramızda. Onu unutmak kolay değil. Yokluğuna alışmak ise hiç kolay olmayacak. Ama; takdiri ilahi böyle. Yüce yaratan böyle münasip gördü. Allah onun ömrünü eşine, evlatlarına versin, mekânı cennet olsun” diyerek de düşüncelerini paylaştılar.

 Haber: Mehmet UYAROĞLU

Bu haber 1479 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım